You are here

Lijep gest MZ Župa, starici poklonili veš mašinu
2.10.2019. 19:10
Lijep gest MZ Župa, starici poklonili veš mašinu

Lijep gest MZ Župa, starici poklonili veš mašinu

Obilježavajući međunarodni dan starih osoba, predsjednik MZ Župa, Dragoljub Radulović poklonio je danas veš mašinu mještanki sela Morakovo Julki Marojević.

 

On je tom prilikom kazao da na ovaj način žele da iz jednog malog nukleusa društva, kakva je mjesna zajednica, pošalje poruka da svi treba da obratimo pažnju na najstariju populaciju, posebno onu koja je u stanju socijalnih potreba. Radulović je dodao da je u predhodnim periodu zajedno sa Centrom za socijalni rad Nikšić organizovao aktivnosti koje su doprinijele da se zbrinu i pomognu socijalno ugrožene porodice i da će slične aktivnosti nastaviti i u narednom periodu.

Julka Marojević nije krila zadovoljstvo poklonom koji je dobila i kazala je da je ovo prvi put da se neko sjetio da joj pomogne.

"Nikada nisam imala veš mašinu i sada ne moram više da nosim veš kod moje rođake Rade Marojević, jer sada imam svoju i ovaj gest mi zaista puno znači", kazala je ona.

Iz MZ Župa su istakli da im je posebno drago što su sami saznali da joj je veš mašina potrebna, a koju nikad nije mogla da priušti.

 

izvor/ onogost.me

Podijeli

Ostale vijesti iz kategorije

13.4.2020 21:04
Ggggh

Fggh

13.4.2020 21:04
Testbbb

Test
Ghhh

17.10.2019 00:10
Nikšićanka: Sad evo ne znam jesam li ga šarmirala ili smorila

 

 Prenosimo u cjelosti objavu sa FB. 

16.10.2019 17:10
"Crna Gora je osmo čudo svijeta"

Boraveći u Crnoj Gori, shvatićete da raj zaista postoji i bliže je nego što izgleda, navodi se u članku jednog od najčitanijih ukrajinskog portala "Obozrevatelj“, u kome je naša zemlja nazvana "osmim čudom svijeta".

2.10.2019 19:10
Izgubljeni "ajfon“ proradio poslije 15 mjeseci na dnu rijeke

Erika Benet izgubila je mobilni telefon prošle godine u junu u rijeci u Južnoj Karolini i mislila da ga više nikada neće vidjeti zajedno sa fotografijama i snimcima pokojnog oca koji su bili pohranjeni u njega.