You are here

Izgubljeni "ajfon“ proradio poslije 15 mjeseci na dnu rijeke
2.10.2019. 19:10
Izgubljeni "ajfon“ proradio poslije 15 mjeseci na dnu rijeke

Erika Benet izgubila je mobilni telefon prošle godine u junu u rijeci u Južnoj Karolini i mislila da ga više nikada neće vidjeti zajedno sa fotografijama i snimcima pokojnog oca koji su bili pohranjeni u njega.

„Ajfon“ Erike Benet završio je na dnu rijeke Edisto dok je bila na izletu sa porodicom. Bio je u nepropusnoj futroli, pa je njen suprug zaronio da ga potraži, ali bez uspjeha.

Iako nije bio preveliki problem zamijeniti telefon, ono što se na njemu nalazilo, fotografije i snimci njenog pokojnog oca, bilo je izgubljeno.

Majkl Benet, jutjuber koji često ide na ronjenja i snima svoje avanture, pronašao je izgubljeni „ajfon“ na oko tri metra dubine.

„Futrola u kojoj se nalazio imala je crne fleke po sebi, što znači da se već neko vrijeme nalazio na dnu“, ispričao je za Ej-Bi-Si njuz Majkl Benet, koji nije u srodstvu sa Erikom.

Kada je odnio telefon kući, stavio ga je na punjač i, na njegovo iznenađenje, uređaj se upalio. Izvadio je SIM karticu iz njega i stavio je u drugi uređaj da pronađe neki kontakt telefon.

Posle par poziva, dobio je Eriku, koja je bila šokirana prvo zbog saznanja da je telefon pronađen, a još više što radi.

„Važan mi je bio zbog sjećanja na njemu. Tu su poruke i sve interakcije sa mojim pokojnim ocem“, rekla je Erika Benet.

Podijeli

Ostale vijesti iz kategorije

13.4.2020 21:04
Ggggh

Fggh

13.4.2020 21:04
Testbbb

Test
Ghhh

17.10.2019 00:10
Nikšićanka: Sad evo ne znam jesam li ga šarmirala ili smorila

 

 Prenosimo u cjelosti objavu sa FB. 

16.10.2019 17:10
"Crna Gora je osmo čudo svijeta"

Boraveći u Crnoj Gori, shvatićete da raj zaista postoji i bliže je nego što izgleda, navodi se u članku jednog od najčitanijih ukrajinskog portala "Obozrevatelj“, u kome je naša zemlja nazvana "osmim čudom svijeta".

2.10.2019 19:10
Lijep gest MZ Župa, starici poklonili veš mašinu

Lijep gest MZ Župa, starici poklonili veš mašinu

Obilježavajući međunarodni dan starih osoba, predsjednik MZ Župa, Dragoljub Radulović poklonio je danas veš mašinu mještanki sela Morakovo Julki Marojević.