You are here

Simović otvara Prvi međunarodni sajam poljoprivrede u Beranama
5.10.2019. 03:10
Simović otvara Prvi međunarodni sajam poljoprivrede u Beranama

Prvi međunarodni sajam poljoprivrede, prehrane i domaće radinosti održaće se u Beranama 5. i 6.oktobra, u organizaciji Opštine Berane, a pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Manifestaciju na kojoj će učestvovati oko 70 izlagača iz pet država regiona otvoriće potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja mr Milutin Simović.

Sajam se održava u Hali sportova u Beranama. Učesnici iz Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Republike Sjeverne Makedonije tokom dva dana trajanja manifestacije predstaviće posjetiocima svoje proizvode i usluge, prije svega poljoprivredno – prehrambene proizvode, zatim mehanizaciju i proizvode domaće radinosti.

Podijeli

Ostale vijesti iz kategorije

6.10.2019 20:10
Straševina: Stado Simunovića napali psi

Straševina: Stado Simunovića napali psi

Stado od 60 ovaca gazdinstva Simunović iz Straševine juče se našlo na meti pasa lutalica.

6.10.2019 07:10
Prva generacija polaznika Škole pčelarstva počela

Prva generacija polaznika Škole pčelarstva počela je 1. oktobra sa nastavom koja se od održava u Kući meda, u Danilovgradu, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede.

5.10.2019 18:10
Sjever je veliko gradilište kao rezultat mudre državne politike

Na sjeveru se dešavaju značajni iskoraci u poljoprivredi i u ostalim oblastima, kao što su kapitalni infrastrukturni projekti, novi preduzetnički zamah sjevera, iskoraci u zdravstvu, obrazovanju, kulturi, sportu“, kazao je potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Milutin S

4.10.2019 22:10
Portal u izradi .

Testiramo , radna verzija. Portal u izradi ...

4.10.2019 21:10
Savjet za zaštitu životinja održao sjednicu na Svjetski dan zaštite dobrobiti životinja.

Na dvanaestoj sjednici Savjeta za zaštitu životinja koja je održana danas, upravo na Svjetski dan zaštite dobrobiti životinja – 4. oktobar, sagledani su rezultati dosadašnjih aktivnosti i utvrđeni naredni koraci na planu unapređenja dobrobiti životinja u Crnoj Gori.