You are here

Održano prvo opštinsko takmičenje u lovu na šarana
10.6.2018. 19:06
Održano prvo opštinsko takmičenje u lovu na šarana

SRK "Nikšić" organizovao je ovog vikenda na Liverovićkom jezeru prvo zvanično šaransko takmičenje u našoj opštini, a nakon dvodnevnog nadmetanja prvo mjesto osvojila je ekipa Carp Team "Dnevni centar Nikšić".

Kako navode iz kluba, to je ujedno bilo prvo kolo opštinske lige, ali i  izborno takmičenje za ekipu koja će predstavljati SRK "Nikšić" na državnim takmičenjima. "Šaranska disciplina doživjela je pravu ekspanziju u Crnoj Gori, posebno kod nas u Nikšiću, jer imamo dosta šaranskih revira", naveli su iz kluba. 

Drugo mjesto osvojila je ekipa Carp team "Stari i iskusni", dok su treći bili "Gladijatori. Ukupno se prijavilo šest ekipa. 

izvor:onogost.me

Podijeli

Ostale vijesti iz kategorije

1.10.2019 18:10
Najpopularnija mjesta za pecanje u Crnoj Gori

Ribolov u Crnoj Gori je veoma značajan. S obzirom na prirodne ljepote, bogatstvo voda solomoidnim – plemenitim vrstama ribe, atraktivnim lokacijama, Crna Gora predstavlja pravu poslasticu i nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje ribolova.

26.6.2018 13:06
MEHANIZACIJA MAŠINSKOG PRSTENA U ŽUPI

Mehanizacija "mašinskog prstena" Opštine Nikšić od danas je angažovana na sanaciji puteva koji vode ka katunima predjelu Bara Bojovića, u Župi Nikšićkoj. 

3.6.2018 14:06
Jedina žena u Crnoj Gori koja se bavi podvodnim ribolovom

Lako je Ulcinjaninu Kujtimu Nimanbegoviću, ali ne zato što važi za imućnijeg žitelja ili što je omiljen u društvu i među sugrađanima.